!!! Ekskluzivno prodajo !!! Znižana cena

Hišni Pes, Majica brez Rokavov, Dihanje Spider Web Vzorec Pes Telovnik Kuža T-shirt hišni Ljubljenčki Halloween Oblačila

Akcija
Znižana cena
Nova kolekcija

Hišni Pes, Majica brez Rokavov, Dihanje Spider Web Vzorec Pes Telovnik Kuža T-shirt hišni Ljubljenčki Halloween Oblačila

Ocena:
0%
0 / 5 ( 0 )
SKU
w2117

Oznake: pes tshirt, krpo pes, pet telovnik, puppy vest, bodybuilder stringer hoodie, košarka pes, pes poletje telovnik, gign majica, chihuahua telovnik, pet tshirt.

Na zalogi
€1.12 €1.49

Opis Izdelka:

Postavka Vrsta:Pet Oblačila

Material:Bombaž

Značilnosti:

1. Material: bombaž je trpežna in naravni material, zato plašč je odporen na obrabo in ima dolgo življenjsko dobo, in to je nestrupeno in neškodljiv za pse.

2. Lepe Obrti: podrobnosti kažejo kakovosti, modno in lepo, mehko in udobno.

3. Enostavno Nositi: t-shirt je na voljo za nošenje vaše psi enostavno, in vaš psi lahko sodelovali z vami, tako da vam lahko prihrani veliko časa in veliko truda.Prav tako je enostavno za pranje in hitro suši.

4. Multi-izbira: obstaja več različnih velikostih, in si lahko izberete eno ali več glede na vaše misli in velikosti vašega psa.

5. Privlačen Izgled: smešno natisnjeni vzorec je popolnoma primerna za noč Čarovnic in dodaja, festival vzdušje za noč Čarovnic stranke.

Paket Vključuje:

1 x hišne oblačila

Opombe:

1. Prosimo, dovolite 1-3 cm razlika zaradi ročnega merjenja in 3-5 g za razlike med različnimi barvami.

2. Zaradi zaslona razlika, barve, lahko malo za razliko od tistega, kar pričakujete, vas prosimo, dovolite.

  • Vrsta: Psi
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Sezona: Jesen/Zima
  • Material: 100% Bombaž

Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi!