!!! Ekskluzivno prodajo !!! Znižana cena

Ličila Mešalniki Skodelico Kave Lepoto Fundacija Za Mešanje Gobice, Jajce, Olive Hruška Solze Obliko Beauty Make Up Mešalnik

Akcija
Znižana cena
Nova kolekcija

Ličila Mešalniki Skodelico Kave Lepoto Fundacija Za Mešanje Gobice, Jajce, Olive Hruška Solze Obliko Beauty Make Up Mešalnik

Ocena:
0%
5 / 5 ( 4 )
SKU
w3185

Oznake: Ličila, modra goba mešalnik, sadje obliko pokal, esponjas magicas, beauti mešalnik, cosmet ličila, lava ličila goba, eu skladišče, magic bullet orodje za zamenjavo, ličila set.

Na zalogi
€0.67 €1.10

Sedem

Descirption:

100% popolnoma nova in visoke kakovosti

Značilnosti:

1. Kozmetični temelj gobice iz ne-latex & non-alergijske materiala, ter razkošen, mehko in se počuti super, na koži.Odličen vsestranski aplikator izbira med amaterji, da profesionalci.

2. Mešalnik jajce ne vpije preveč temelj, iz katerega izvirajo iz fine in enotno stomata z dobro prepustnost zraka, zato je zmanjšanje odpadkov kremno rdečilo ličila in drugi izdelki. 3 različnih oblik lepote goba jajce: solze oblike, poševno oljčno obliko, hruškaste oblike.

3. Primerna za Kozmetiko: Lepoto ličila gobice za vse vrste kozmetični izdelki, kozmetika, in je strokovno ličila pripomočki gobo.Suho uporabite za prah kozmetike, kot so: puder v prahu, rdečilo, označite, oči v senci, obris sence itd.Mokro uporabo za tekoče kozmetike, kot so: korektor, podlaga, BB/CC kremo, pred soncem, izolacija itd.

4. Blago z dvojno rabo, ki so na voljo: Mokro ali Suho. ①Dry metoda: Dip v prahu, kot so fundacije, puder v prahu, itd., v tem primeru neposredno na madež in nato undulacija na vaš obraz;②Wet metoda: absorbira vodo v celoti prvič, potem stisnite nekaj vode, dobro za kremasto ali tekoči proizvodi, kot so BB kremo, losjon, korektor (mešanje goba obrne večji, kadar so mokre, dab ga enakomerno v obliki odlično ličila).

5. Enostavno Čiščenje: Dal ličila mešalnik gobice, jajce v nežno milo, vodo in nežno vtrite (Ne drgnite premočno), in iztisnite iz presežka milom in sperite pod tekočo vodo, dokler ni več suds, potem lahko stisnite vse odvečno tekočino in roll goba v brisačo, pustite, da se gobice za ličila, da se zrak posuši, pred naslednjo uporabo. (P. s.Ne pralni stroj)

Specifikacija:

Material: Sintetični Goba

Barve: Bela, Siva, Rjava

Velikost:Cca. 6.5 cm/2.56 v

Teža:Pribl. 12g

Paket vključuje:

1 Kos Lepoto Goba Jajce

1 Kos Skodelico Kave

Opomba:

1.Prosimo, dovolite 0-1cm napak zaradi ročnega merjenja.pls poskrbite, da boste ne moti, preden boste ponudbo.

2.Zaradi razlike med različnimi monitorji, slika morda ne odraža dejanskih barvo predmeta.Hvala!

  • Količina: -
  • Material: sintetični goba
  • Številka Modela: -
  • Poreklo: CN(Izvora)
  • Število Kosov: Ena Enota
  • velikost: -
  • Postavka Vrsta: Kozmetični Napihniti

2021-06-02 Beautiful! Small, practical and soft material sponge.
5/ 5 stars
2021-06-02 Beautiful! Small, practical and soft material sponge.
5/ 5 stars
2021-06-02 Beautiful! Small, practical and soft material sponge.
5/ 5 stars
2021-05-26 Very nice
5/ 5 stars
Napiši mnenje

Morda vam bo všeč tudi!